Monday, March 29, 2010

Kartáček a Beatles

Nový kartáček jsem dostala na dentální hygieně. Konečně si začnu kvalitně čistit zuby, už bylo na čase. Opět jsem byla nadmíru spokojená s profesionálním přístupem paní (slečny?) dentální hygieničky.
Kartáček je umístěn v hrnečku s Beatles, protože kousíčky stejnojmenné knížky teď prostupují mými dny, kdykoliv mám čas si chvilku počíst. Svírají mi srdce, Christensen dokáže evokovat dny dospívání velice přesně. Uvědomila jsem si, že jsem docela člověk žijící v minulosti (minulostí?). Struggling to become myself.



Mikuláš dneska vymyslel úžasnou aktivitu - já si nasadím na hlavu cyklistickou helmu a on mě pak honí na motorce po bytě. Dva klíčové body jsou postel a gauč, na které musím vyskočit a dotknout se stropu. Možná nakonec přece jen ještě zhubnu.

2 comments:

wlcice said...

Beatles nadchli i naši Majdu (13) - mají s dramaťákem nějaké vystoupení a jmenuje se právě tak. je nadšená z písniček (skvělé!!)
Na dent.hygieně jsem nikdy nebyla,ale asi to nebude od věci. Čistím často, ale asi ne moc správně :-)

Marta said...

Mě tam poslal přímo můj zubař a asi dobře udělal, hygienička poznamenala něco v tom smyslu, že přicházím za pět minut dvanáct.