Sunday, November 14, 2010

Catchin´Up

Poslední dobou to tu nějak nestíhám, tak jenom krátké shrnutí, aby to nezapadlo.
- sobotu jsem si opět užila na Legal English, moc mě to baví,zaměřuju mozek úplně jiným, novým směrem. Mám ty soboty ráda, i to, že si dáme někde dobrej oběd, na cestě domů koupím Mikymu nějakou knížku třeba.
- v neděli Miky už nebyl ve své kůži, před a po spaní měl teplotu, ale jinak se držel, hráli jsme si doma, lepili jsme koláže a tak
- v pondělí ale nemilosrdná diagnóza na ORL. Tak už je to tu zas, zánět středního ucha, ach jo. Měl už obě ouška prasklá. Antibiotika, týden doma. Dita z JARu mi psala, že jejich Deniellka má od roku v nose zavedené gromety, nějaké trubičky asi, co nos při rýmě zprůchodňují. Od té doby (teď je jí pět) už zánět neměla. Musím se na to zítra zeptat.
- v úterý jsem tudíž jela do Jahody sama, Miky byl u babičky a dědečka, ale teď je vidět, že se těší, že tohle úterý už pojedeme zase spolu, furt se na to ptá.
- večer jsem pak ještě absolvovala kurz první pomoci ve 4 medvědech, , přišlo mi to hodně přínosný, škoda jen, že nebylo víc času, mohlo se stihnout úplně všechno. Na poslech záznamu resuscitace malého miminka ale asi nikdy nezapomenu. probrečela jsem to a jen se modlila, ať už to skončí. Skončilo a bohudík šťastně.
- no a pak s Mikym doma tedy, když nesmí ven. Ale on je zlatej, moc trpělivej a program má v režii v podstatě on:-) jednou jsem však musela rázně zasáhnout a dát kazeťák nahoru na skříň. Už jsem prostě neměla na to poslouchat postopadesáté střídání pánů Svěráka (především Pan doktor Janoušek) a Žbirky (Old McDonald Had a Farm).Vláčky, autobusy (vytvořili jsme i takový papírový, kde jedou členové naší rodiny:-)), samolepky, magnetky, knížky a tak).
-jinak abych nezapomněla: chtěla bych Mikymu k Vánocům ušít veverku, prostě aby měl něco ode mě...
-jsem si zkoušela tento kabátek (v červeným). Pěknej fakt pěknej, hlavně teď, jak už nejsem blondýnka, by se mi hodil. Tak někdy příště třeba.
-začala jsem číst dalšího Murakamiho, teď jsem to přerušila reflexím speciálem o Lennonovi
- a teď už si jenom přeju, ať zítra odcházíme z ORL se samými dobrými zprávami

2 comments:

Evina K. said...

Kabátek je nádhernej, já bych brala tmavomodrej.
Ale ta Veverka je ještě lepšejší, ta určitě pod stromečkem potěší. Já už se druhým rokem chystám ušít "kočkopsa", ale nějak se k tomu nemohu dostat. Snad napřesrok. :-))
Malému přejeme brzké uzdravení, nemocná ouška jsou nepříjemná.
A do které Murakamiho jsi se teď pustila, mohu-li se ptát?

Marta said...

No tak SNAD potesi pod tim stromeckem, uz se vidim, jak se s tim patlam a pak to hodim vzteky do kouta, jak jsem nesikovna:-)
Pustila jsem se do After Dark, vyzera to slibne, ale prerusila jsem to tim Lennonem ted, nemohla jsem odolat..