Tuesday, April 10, 2012

Easter Madness 2



Příběh velikonočního zajíce v přerostlé travičce: minulý týden jsme byli na dobročinném bazaru v domově Sue Ryder - ve výtvarné dílně Miky krásně natřel dřevěného zajíce - z jedené strany růžově s modrýma očima, z druhé strany modře se žlutýma očima. Zajíce jsme bohužel cestou domů ztratili. Myslím, že Miky s ním nechtíc zavadil o zábradlí a chudák zajíc někam odskočil a už jsme ho nenašli. Myslím, že mě to mrzelo víc než Mikyho, a tak jsem ho doma donutila udělat zajíce ještě jednou, tentokrát už jenom papírového.



I letošní Velikonoce jsme strávili tak trochu v nemocnici, tentokrát s Dominikem, měl zánět nosohltanu, museli jsme dvakrát denně jezdit na inhalace a odsávání rýmy. Teď už to vypadá, že bude zase dobře. Dominik to všechno nesl velice statečně.



Nápad na barvení vajíček jsem našla na tomhle blogu. Moc se mi líbí, vajíčka vypadají jako nějaké planety.
Na Boží hod velikonoční jsme byli u Nejsvětějšího srdce Páně na Jiřáku. tam jim ze stropu taky visí planety (reproduktory, tuším).

4 comments:

Amelie said...

Krásné děti a parádní vajíčka. Přeji, ať se vám nemoci vyhýbají obloukem.

Marta said...

Dekuju moc.

Marianna said...

Milá Marto, čtu Vás, ale nemám potřebu komentovat, Vaše články to nepotřebují. Jen dnes mám podobnou zkušenost, tak chci doporučit http://www.babyvac.cz/. Používali jsme od miminka, ale jenom proto, že jsme ji dostali. Dobrovolně bych ji asi nepořídila (ta představa je dost strašná...), ale musím říct, že ji uživíme doteď (Kubík 6let, Miky 4roky), když při úporné rýmě nedokáží efektivně vysmrkat vše. Nemůžu si ji vynachválit a tahám ji i na dovolené. Akorát musím přiznat, že zřejmě pomohla našemu starému vysavači do věčných lovišť. Ať Vás nemoci pustí a můžete užívat jara!

Marta said...

Maríno, děkuju za milý komentář. odsávačku máme a taky hojně používáme, člověk si při užívání musí jen pořád opakovat, že je to pro jejich dobro...