Friday, November 16, 2012

Paříž nebo Sydney, vždyť to máte jedno

Jeden z víkendů Mikuláš prostonal. Vyslovil přání, že by rád vystřihoval město. Po celém týdnu už jsem byla líná cokoliv vytvářet, ale naštěstí jsem si vzpomněla, že jsem kdysi viděla papírovou Paříž k
vystřihnutí na stránkách made by joel. Vystřihli jsme, Mikuláš byl nadšený a opravdu si s tím vyhrál.
Nejvíc ho bavilo odvádět lidi do práce a pak zase z práce domů. Měli jsme i vrtulník, který na město dohlížel. Pak jsme se podívali na Paříž na You Tube, málem jsme i pro tu atmosféru pekli croissanty:-) Nejkrásnější je ale Paříž v noci, to musíte uznat.
Je tam i Eiffelovka, nebojte, jen jsem ji asi nějak nevyfotila. A Evi, je to zadarmo:-) A když vás to v Paříži přestane bavit, můžete si autem zajet do Sydney - na operu nebo do lunaparku.
Apropos opera, Miky teď zbožňuje opery od Svěráka - Budulínka a Červenou Karkulku - denně to sjedeme několikrát. Takže takto jsme si vyhrály.. Navíc jsme hnedle měli i dárek k narozeninám pro kamarádku Karolínku.

1 comment:

EvinaK. said...

Marto, ty si opravdu nedáš pokoj. Stavíš mne před obrovské dilema, ukázat či neukázat tohle dětem. Určitě by je to bavilo, ale já jsem si chtěla o víkendu číst. :-)