Wednesday, August 15, 2012

Kde jsme ještě byly


V Brně jsme si oblíbily vegetariánské občerstvení Rebio, hlavně to ve Špalíčku, tentokrát jsme tam jednou večeřely a jednou obědvaly. Jedná se o samoobslužnou restauraci, na výběr je spousta zajímavostí, pro mě určitě lepší než flákota na talíři. Navíc to bylo pohodlné pro nasycení Dominika - přesnídávka po celém kočárku se tam tak nějak líp ztratila.
V Bistru Franz jsme posnídaly výbornou ovesnou kaši s borůvkama a zažily spoustu legrace při fotografování (možná i přímo s panem majitelem?:-)) Ten den jsme se tak celkově dávaly do řeči s kolemjdoucími nebo spíš oni se dávali do řeči s námi (např. zákaznice v Reserved se nás snažila přemluvit do koupě klobouků širáků, co bychom je mohly odhazovat v dál)


No a taky jsme zavítali do Café Zeman (chtěla jsem se podívat, jak to tam teď vypadá, za studentských let jsme tam se Sylvou debatovaly u vína).
Takhle tam tedy může člověk u kávy skrz funkcionalistická celoplošně výklopná okna meditovat nad průčelím protějšího kostela. A k vidění je i onyx!!!


No comments: